Press "Enter" to skip to content

#modacainfilme cu Sabina Dan: Scarface și feminitatea rochiilor furou purtate de Elvira Hancock

Am tot avut senzația că am vorbit despre acest film în numerele trecute și când am realizat că de fapt nu o făcusem am zis WOW, așa ceva nu e de ratat.

Este momentul perfect să vorbim despre forța fantastică a mai multor elemente: bretelele extrem de subțiri, rochiile furou, decolteul în V. Toate aceste elemente pot să încarce cu magie persoana care le poartă, fie ele separat sau împreună (e evident că împreună efectul este incredibil).

Personajul Elvira este unul care ne învață, vizual, mult despre feminitate. Doar vizual. Nu intru în acțiunea filmului, mă leg doar de haine, forma corpului, machiaj și păr.

Există MULTE tipuri de feminitate și toate sunt superbe în unicitatea lor, însă un prim lucru pe care îmi doresc să-l menționez este că Elvira împreună cu designerul de costume al filmului au demonstrat (a mia oară, probabil) că ideea cum că „sânii mici sau foarte mici sunt o piedică în calea feminității” nu este deloc adevărată.

„Părul mereu aranjat în același fel, cumva un trademark al personajului, bijuterii sau ochelari de soare și un machiaj care îi complimentează adorabil ochii.”

Decolteul în V, adânc sau foarte adânc, scot în evidență superb linia gâtului, claviculele, umerii și pieptul. Un decolteu în V te poate ajuta, chiar și cu un procent foarte mic de material poziționat corect să pari ca un tablou seducător într-o ramă perfectă pentru tine.

Sursă: Pinterest

Rochiile Elvirei din film sunt aproape toate în această direcție – materiale fluide, decolteu în V, bretele subțiri. Părul mereu aranjat în același fel, cumva un trademark al personajului, bijuterii sau ochelari de soare și un machiaj care îi complimentează adorabil ochii.

Dacă ar fi să ieșim doar o secundă din cadrul filmului și să ne gândim la rochiile furou în general, acestea pot cu brio să facă parte din garderoba oricui atât timp cât sunt alese corect, adică luând în considerare forma corpului și ce vrea să transmită fiecare, scopul achiziționării (de seară, de zi, casual, classy etc.).

Sursă: Pinterest

„Nu are nici un rost să porți ceva care oferă o asemenea forță și expunere dacă nu poți să ți-o asumi.”

O să spuneți că nu există rochie furou de zi, dar o să spun din tot sufletul BA DA! – și o poți combina cu un jumper din cașmir care se leagă în talie și ai obțiunt un outfit extrem de delicat. Sau cu un hoodie oversized și o pereche de bocanci și efectul e unul de impact și senzual în același timp. Nu m-am putut abține să nu intru puțin și în sertarul de consiliere vestimentară. Ne întoarcem acum la film.. Sau undeva aproape de el. 🙂

Sursă: Pinterest

Bretelele extrem de subțiri fac și ele parte din rama tabloului. Important este să ți le dorești, să înțelegi ce anume scot ele în evidență și să ți le asumi. Nu are nici un rost să porți ceva care oferă o asemenea forță și expunere dacă nu poți să ți-o asumi. Tot ce vei face va fi să te pui într-o poziție neplăcută din punct de vedere al propriului confort.

Ajungând aici, cumva, aș concluziona cu faptul că există tipuri de feminitate care ,deși deloc vulgare, trebuie asumate. Cred că orice tip de feminitate capătă forța ei reală dacă este asumată – de la cea mai delicată, la cea mai plină de forță. Elvira ne face puțin să ne aducem aminte de asta.

Copertă: © Universal

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.