Press "Enter" to skip to content

#modacainfilme: Carrie Babradshaw și universul ținutelor din Sex and the City

Hello! Iată că a venit și momentul acesta. Eu îl așteptam de multă vreme. Cum ce moment? Dacă urmărești de mult rubrica asta, probabil că măcar o dată ți-au trecut prin minte ținutele din Sex and the City.

Un serial fenomen, toate personajele savuroase în unicitatea lor, dar probabil preferata tuturor este Carrie.


Carrie a fost preferata mea ori de câte ori am revăzut serialul și mă regăsesc, oarecum, cel mai mult în stilul ei. Faptul că și scria o rubrică la un ziar din NY, apartamentul care nu-ți lasă impresia de imposibil de atins, fizicul și întreg vibe-ul ei te face să te atașezi de personaj.
Regret faptul că fiind un serial mai vechi, nu reușesc să găsesc imagini faine, dar am rugămintea să fiți îngăduitori și să ne bucurăm împreună de ele, chiar dacă au o calitate mai scăzută.

Ar fi fost păcat să renunț la Sex and the City doar pentru că nu găsesc imagini de foarte bună calitate.

Sursă: Pinterest

Chiar sunt curioasă câte dintre voi și-au dorit să fie Carrie după ce-au văzut serialul. Știu, sună cumva adolescentin, dar când l-am văzut eu prima dată eram adolescentă. Indiferent de ce dinamică a avut acțiunea și fără să intrăm în detalii, trebuie să recunoaștem că a fost un adevărat fenomen pentru ceea ce înseamna moda în seriale.

Bun, acum că am trecut de partea introductivă în care-mi doream mult să creez un context, o să mai spun doar că l-am văzut de patru ori, ultima dată doar pentru haine. Nu toate outfit-urile sunt pe placul meu, nu toate articolele arată bine, dar este fascinant conturat personajul cu ajutorul ținutelor.

Nu-mi pot scoate din minte rochiile fine, minimaliste, acele rochii tip furou care îi veneau impecabil. La fel, ținutele care păreau cumva neglijente, în situații deloc glam, dar cărora le dădea tot timpul un aer inspirațional. Mi-e impregnată în minte perechea albă de chiloți în care dansează la un moment dat în holul către dressing.

Sursă: Pinterest


Aceesoriile, pantofii (chiar dacă nu sunt punctul meu forte, dar nu putem să nu îi amintim) au fost condimentele perfecte de fiecare dată. Știe toată lumea că serialul a popularizat perechea de Manolo Blahnik. Chiar dacă multe dintre ținute nu mai sunt deloc actuale acum, au farmecul și fluiditatea lor.

Am adorat faptul că multe dintre item-uri au fost găsite în second hand. M-ar bucura să fie mult mai des folosite item-uri la mâna a doua în filme și seriale. Consider că oferă o autenticitate și o naturalețe ținutelor. Sunt multe clipuri pe Youtube în care stilista serialului, renumita Patricia Fields, povestește cum au evoluat ținutele de-a lungul serialului sau cum emblematica fustă din tulle din intro este luată cu câțiva dolari dintr-un thrift shop.

Sursă: Pinterest

Sursă copertă: www.theladders.com

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Jurnalul de sâmbătă