Press "Enter" to skip to content

Spectacolul „Aeroport” sau povestea unei iubiri de o oră

Acum două săptămâni am revenit la teatru după o perioadă ciudată de pauză. Nu mi-a fost greu să aleg un spectacol; știam că vreau să merg la teatrul sufletului meu, În Culise, și că dacă aleg o piesă scrisă de Ștefan nu voi fi dezamăgită. Iar cireașa de pe tort într-un astfel de context nu o poate reprezenta decât un actor despre care știi deja că are acel ceva, cum știu eu că un spectacol care îl are în distribuție pe Alex Vlad nu poate fi altfel decât… Firesc și natural.

© Adrian Luican

Nu îmi pot imagina o activitate mai plăcută pentru o zi mohorâtă decât mersul la teatru și imi asum riscul de a transforma această afirmație într-un clișeu, repetând-o deja în nenumărate rânduri. Mereu am asociat teatrul cu serile reci de noiembrie, când ieși după spectacol în bulevard, bulversat și un pic confuz, procesând încă ceea ce tocmai ai văzut. Stai „la o țigară” să îți revii și privești printr-o ceață densă luminile orașului.

Într-un loc în care oamenii doar vin sau pleacă, doi necunoscuți din lumi total diferite se intersectează și trăiesc probabil cea mai intensă poveste de iubire din istoria umanității.

© Adrian Luican

Spectacolul Aeroport are la bază un text de Ștefan Caraman, fiind un melanj de comedie, dramă și romantism care dezvăluie fantezia autorului despre cea mai intensă poveste de iubire.

Prezentarea găsită pe site-ul teatrului În Culise sună cam așa:

Într-un loc în care oamenii doar vin sau pleacă, doi necunoscuți din lumi total diferite se intersectează și trăiesc probabil cea mai intensă poveste de iubire din istoria umanității. Un EL, scriitor experimentat care nu mai face niciun efort să-și vândă propria istorie, un bărbat dorit și pierdut printre mai multe relații efemere în care nu-și găsește locul și o EA, o business woman cu toate calitățile unei femei tinere și de succes, captivă într-o relație nocivă care o plasează mereu pe locul doi. Doi oameni imperfecți ce trăiesc o iubire de tranzit fără perspective de viitor, care nu face decât să le ofere amăgirea unui „ce-ar fi putut să fie dacă…” și îi trimite pe fiecare înapoi în brațele calde ale trecutului de unde începe o nouă călătorie, încărcată de speranță.

Bilete pot fi achiziționate aici, iar spectacolul este disponibil si pe Patreon. Biletul de pe platforma online oferă acces la alte două producții din repertoriul teatrului (Clinica Sinucigașilor și Anti Love Story) și poate ajuta spațiul cultural În Culise să își continue activitatea în această perioadă dificilă. Așa că hai la teatru!

*Informații despre spectacol*

Text: Ștefan Caraman
Muzica: Adam S.Q. David
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h30
Distribuție: Alex Vlad, Ioana Nichita

Copertă: © Adrian Luican 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mission News Theme by Compete Themes.